Betonnen tafelbladen

Betonnen tafelbladenHeeft u een mooie (beton)vloer, en wilt u ook passende interieurproducten? Wij maken betonnen tafelbladen voor u op maat. Onze bladen zijn stevig, slijtvast en minder zwaar dan u misschien denkt. De binnenkant van onze bladen bestaan uit polystyreen, waardoor het gewicht een stuk lager is. Verder maken gebruik van vezels waardoor ook langere bladen niet zullen scheuren. Wij impregneren onze bladen met een speciale coating, die uw betonblad beschermt tegen vlekken. Hierdoor blijft u betonblad veel langer mooi.

Betonnen keukenbladen

Betonnen tafelbladen

Onze betonbladen zijn ook goed te gebruiken als keukenbladen. Onze beton bladen zijn hard, hittebestendig, slijtvast en glad. Met onze betonbladen creëert u een unieke look, en een solide keuken. Ook de keukenbladen kunnen wij voor u op maat maken inclusief spoelbakken en kookplaten, zodat wij voor iedere keuken iets kunnen betekenen. Voor de bewapening gebruiken wij glasvezel in onze keukenbladen, omdat glasvezel sterk en flexibel is. Neem contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Een betonblad onderhouden

Beton kan makkelijk worden schoongemaakt met een sopje. Het is belangrijk dat u geen zuren gebruikt of middelen die kunnen schuren. U kunt het blad het beste schoonmaken met een neutraal schoonmaakmiddel zoals groene zeep.

Onze prijzen

Onze prijzen zijn afhankelijke van de afmetingen van uw betonblad. Een groter blad moet ook dikker zijn, om voldoende stevig te blijven. De eventuele toevoegingen aan uw keukenblad kunnen uw blad duurder maken. Als u ook andere producten besteld kunnen wij u echter kwantumkorting geven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.