Cementdekvloer

Een cementdekvloer is een dekvloer die bovenop een draagvloer (zoals schuimbeton) komt te liggen. De vloer bestaat uit een mengsel van zand en cement, en is een goede manier om leidingen weg te werken. Een cementdekvloer is snel droog, en kan daardoor snel worden afgewerkt. Het is echter geen vloeivloer, en daarmee is het een arbeidsintensieve vloer om te maken. Hiervoor heeft u echte vakmensen nodig. Gelukkig bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres.

De voordelen

Cementdekvloeren zijn vooral populair bij particulieren en het bedrijfsleven omdat deze vloeren snel kunnen worden afgewerkt. Verder zijn deze vloeren goed bestand tegen vocht en kunnen er makkelijk hoogteverschillen in de vloeren worden aangebracht.
Alle voordelen van een cementdekvloer op een rijtje:
• Een dekvloer is geschikt voor vrijwel iedere situatie;
• Snelle afwerking;
• Goed bestand tegen vocht;
• Onder afschot aan te brengen, t.b.v. de waterafvoer (drains, goten en putten);
• Prijsvoordeel t.o.v. het direct afwerken van de draagvloer;
• Wegwerken van leidingwerk van onder meer verwarming en elektra;
• Niveauverschillen mogelijk zodat drempels overbodig worden tussen verschillende vloerafwerkingen bijv. hout en tapijt.
• Geschikt voor vrijwel elke vloerafwerking

Combinatievloer, combinatiedeal

Net als een woonbetonvloer, is ook een cementdekvloer goed te combineren met vloerverwarming. Het is natuurlijk wel zo dat een cementdekvloer geen woonvloer is: u moet hier bovenop nog wel een vorm van vloerbedekking aanbrengen – bijvoorbeeld kleed, parket, hout of PVC.
Naast het combineren van een dekvloer met vloerverwarming hebben we nog meer producten in ons pakket zitten. Betonnen tafelbladen, keukenbladen, wastafels en accessoires. Bij ons kunt u eigenlijk uw hele huis renoveren en inrichten met beton. Als u geïnteresseerd bent in een combinatiedeal bij ons, levert dat ook nog eens flinke kortingen op. Maak vrijblijvend een afspraak met ons om alle mogelijkheden door te spreken. Onze medewerkers staan klaar met de koffie.

Bekijk ook onze interieur producten voor een volledige make-over van uw woning. Ook kunt u verschillende soorten vloerbedekking over deze vloer heen leggen, zoals bijvoorbeeld parket of laminaat.

Als u opzoek bent naar werk kijk dan op personeel gezocht