Gietvloer

Een gietvloer is een vloer die bij het aanbrengen vloeibaar is. De vloer wordt als het ware over de ruimte heen 'gegoten'. Het voordeel van een gietvloer is dat alle kieren en gaten (die vaak moeilijk bereikbaar zijn voor mensenhanden) makkelijk worden bereikt en opgevuld. Zo ontstaat een mooi vlakke vloer met amper oneffenheden. Nadat de vloer is aangebracht, werken we de vloer af met een coating. Indien gewenst kunnen we uw gietvloer in verschillende kleuren leveren. Uw gewenste kleur zal echter altijd een benadering zijn, deze valt altijd net weer anders uit.
Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op het aanleggen van een gietvloer. Hierdoor is het aanleggen van onze vloeren eigenlijk altijd maatwerk. Graag overleggen wij mogelijkheden met u. Na dit gesprek maken we graag een offerte op maat voor u. Over het algemeen egaliseren wij eerst de ondergrond voor u. Dan brengen wij de gietvloer aan, en tot slot wordt uw vloer afgewerkt met een laklaag.

Gietvloer

Uw vloer onderhouden

Gietvloeren zijn erg makkelijk schoon te maken, omdat er geen vuil blijft zitten in naden. Dweilen en stofzuigen is in principe voldoende om uw vloer schoon te houden. U moet wel de stofzuigerborstel gebruiken om beschadigingen te voorkomen. Door de coating zal uw vloer niet snel slijten. Natuurlijk is geen enkele vloer onverwoestbaar. Voor een renovatie van uw vloer kunt u ons altijd inschakelen.

Compleet interieur

Naast (giet)vloeren, hebben we ook een breed aanbod aan betonnen interieurproducten in ons assortiment. Daarmee kunnen we u een totaalpakket aanbieden waar u uw hele woning een make-over mee kunt geven. Zo maken we in onze eigen werkplaats onder meer aanrechtbladen, tafelbladen en wastafels van hoogwaardig beton. Al deze producten passen perfect bij een industriële betonlook, en zijn door ons geheel naar uw wens op maat te maken.
Daarnaast maken en verkopen we ook diverse betonaccessoires, zoals lampenkappen en schalen. En ook als u zelf een origineel idee heeft voor een betonnen accessoire, dan gaan wij die uitdaging graag aan. Als klap op de vuurpijl geven we ook nog eens kwantumkorting op combinatie-orders voor uw interieur. Dus aarzel niet, en kom langs voor een advies op maat. Dan nemen we onder het genot van een kopje koffie samen de mogelijkheden door.