Interieurproducten en meer

Naast vloeren, maken wij ook een aantal verschillende interieurproducten van beton. Zo ontwerpen en gieten we zelf tafels, wastafels en bureau's, maar ook lampenkappen en aanrechtbladen. Al onze interieurproducten maken we zelf met de hand. Dus als u graag maatwerk wilt hebben is dat geen enkel probleem.

Betonnen bladen

Met ons interieurbeton creëert u een unieke en eigentijdse look. Of het nu gaat om een keukenblad tafelblad, wastafel of bureaublad, onze producten zorgen voor een industriële sfeer in huis met een unieke robuuste uitstraling. Wij willen natuurlijk niet alleen een mooi product maken, maar ook dat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. Daarom impregneren wij onze bladen en brengen een extra beschermende toplaag aan. Hierdoor is het eindproduct perfect beschermd tegen vlekken, blijft veel langer mooi en is gemakkelijker zelf te onderhouden.
Doordat wij een zelf samengesteld cementmengsel gebruiken, waar onder meer glasvezel in verwerkt zit, kunnen wij lange bladen uit een stuk maken. Door dit mengsel scheuren onze bladen niet of nauwelijks. Wij kunnen bladen maken in meer dan 50 tinten grijs.

Betonnen schalen

Interieurproducten

Onze handgemaakte betonnen schalen zijn een echte blikvanger in elk interieur. Onze meest verkochte maat is 38cm. Wij leveren indien gewenst ook maatwerk. De kleur en de de diameter kunt u dus zelf bepalen. Onze schalen worden geïmpregneerd met een speciale coating, waardoor uw schaal beschermd is tegen vlekken. Hierdoor blijft uw schaal mooier en is uw schaal makkelijker schoon te maken. Wij gebruiken glasvezels in ons beton als wapening, zodat wij onze schalen dun kunnen maken zonder dat er scheuren ontstaan. Wist u dat uw schaal ook kan worden gebruikt als lampenkap? Als u bij ons een lamp besteld, dan leveren wij standaard een armatuur en ophangsysteem mee.

Mogelijkheden

Omdat we alles zelf met de hand maken kunnen we altijd wel voldoen aan uw specifieke wensen. Heeft u al tijden een bijzonder idee in uw hoofd? Neem contact met ons op of kom gezellig een keer langs. Dan bespreken we onder het genot van een kopje koffie al uw wensen en ideeën. Wij staan altijd open voor een uitdaging, dus aarzel niet!