Kompozyt Floor

Kompozyt Floor: zuiniger en duurzamer

Kompozyt Floor, of kompozyt vloer, is een verwarmde vloer op schuimbeton die warmte erg goed opneemt, vasthoudt en langdurig blijft afgeven. Hierdoor zijn de verwarmingskosten een stuk lager zijn dan bij andere warmtebronnen. Maar belangrijker, zij denken dat we met ons innovatieve product een significante bijdrage kunnen leveren aan het gasloos maken van Nederland. De Kompozyt Floor is een vloer die bestaat uit veel verschillende elementen. We verklappen niet wat er precies in zit, dat is het geheim van de smid. De vloer is ook door een unieke combinatie erg energiezuinig: hij houdt de warmte erg goed vast, en geeft die warmte heel geleidelijk weer af. Hierdoor hoeft er zelfs in koude tijden maar een paar keer per dag gestookt te worden.

Geen radiatoren nodigKompozyt Floor

Bij gebruik van Kompozyt is het niet langer nodig om grote radiatoren overal in het huis te plaatsen. Het verwarmingssysteem van Kompozyt creëert zelf eenvoudig warmte die door de vloer lang wordt vastgehouden. Zo wordt het overstappen naar gasloze verwarming, waar de Nederlandse regering sterk op heeft ingezet, vele malen aantrekkelijker.

Biologisch afbreekbare vloeistof

De Kompozyt Floor gebruikt een speciale verwarmingsvloeistof. Door deze biologisch afbreekbare vloeistof in het verwarmingssysteem van Kompozyt te gebruiken kan er nog meer op de stookkosten bespaard worden. De vloeistof zorgt ervoor dat in tegenstelling tot bij normaal water er geen "sludge" ontstaat. Deze sludge, of eigenlijk gewoon vervuild water, zorgt ervoor dat een verwarmingsinstallatie na verloop van tijd minder rendement heeft en minder goed verwarmt. Met de vloeistof blijft een installatie dus een hoger rendement houden, en dit bespaart op de kosten.

Alle voordelen op een rijtje:

Kompozyt Floor

• Zeer hoog rendement
• Lage stookkosten
• Alles aan het Kompozyt systeem is milieuvriendelijk
• Slechts 2 à 3 keer opstoken voor 24 uur warmte
• Bruikbaar voor zowel hoofd- als bijverwarming
• De Kompozyt floor kan worden afgewerkt met vloerbekleding zoals tegels, maar ook met laminaat
• De vloer kan geplaatst worden op elke gewenste locatie
• Vlakheid en gegarandeerde dekking
• Ongevoelig voor vocht, schimmel, rotting, ongedierte, zuren, extreme weersinvloeden en grote temperatuurschommelingen
• Volledig recyclebaar
• ’s Winters makkelijk af te sluiten

Nederland gasloos

De Kompozytfloor komt op het juiste moment,  De Nederlandse regering is van plan de komende jaren de gaskraan steeds verder dicht te draaien. Dit betekent dat steeds meer mensen over gaan stappen op gasloze verwarming. Ons product sluit uitstekend aan op dit verduurzamende klimaat. Niet alleen bieden wij gasloze verwarming, ons product bespaart ook nog eens op de kosten omdat het zo ontzettend zuinig is. De warmte wordt immers zo goed vastgehouden, dat stoken slechts een paar keer per dag nodig is. Met ons product zorgen we ervoor dat het zo aantrekkelijk wordt voor mensen om gasloos te gaan, dat het gasloos maken van Nederland een stuk gemakkelijker en sneller wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *