Magnesietvloer

Magnesietvloer

Een magnesietvloer is een ondervloer, en moet dus worden afgewerkt met een dekvloer. Een goede ondervloer legt de basis voor uw woning. Gelukkig heeft ons team ruime ervaring met magnesietvloeren. Deze vloeren bestaan onder andere uit magnesium en zaagsel en heeft een hoge slijtvastheid. Het mooie aan deze vloer is dat het een massa heeft van slecht 3,5kg per vierkante meter bij een dikte van 1cm. Daarmee is een magnesietvloer één van de lichtste ondervloeren.

Waarom kiezen voor een magnesietvloer?

Magnesietvloer

Deze vloer heeft een laag gewicht in vergelijking met bijvoorbeeld een anhydrietvloer, en is daarom uitermate geschikt voor woningen die geen zware vloeren aankunnen. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan oude grachtenpanden met een houten vloer. Ook voor panden met een monumentale waarde is deze ondervloer zeer geschikt. Verder is een de vloer niet brandbaar, is de vloer naadloos af te leveren en heeft het een hoge geluidsisolatie.

De droogtijd

Wij hebben slechts één dag nodig om een magnesietvloer bij u te leggen. Natuurlijk moet de vloer ook drogen. Hiervoor heeft de vloer ongeveer 5 á 6 dagen nodig.

Kosten magnesietvloer

De prijs van onze vloeren is afhankelijk van uw woonsituatie. Graag komen wij bij u kijken om een offerte op maat voor u te maken. Bij een combinatie order kunnen wij u misschien kwantumkorting bieden. Neem voor een prijsindicatie of andere informatie contact met ons op. Graag vertellen wij meer over onze vloeren.

Een dekvloer voor uw magnesietvloer

U wilt natuurlijk ook een mooie dekvloer voor over uw ondervloer. Wij hebben meerdere dekvloeren in ons assortiment, zoals parket- en laminaatvloeren. Bekijk ook onze website over parketvloeren voor meer informatie. Ook kan deze vloer worden gecombineerd met vloerverwarming. Dan heeft u ook meteen meer ruimte in uw woning en bespaard u op uw energierekening. Kijk voor meer informatie op onze website over vloerverwarming.