Oplossing voor verzakt terras

oplossing voor verzakt terras

Als uw terras verzakt is kunt u gebruik maken van printbeton. Maar wat is printbeton eigenlijk en waarom is het de beste optie tegen het verzakken van uw terras.

Dit is waarom u een verzakt terras heeft.

Er zijn oorzaken van verzakkingen. Kleine steentjes verzakken eerder dan een groot formaat tegel, omdat de steen verzakt door het verzakken van de grond. Kleine stenen liggen op kleine delen grond en zakken dus sneller naar beneden. De grote tegels worden echter omhoog gehouden door delen grond die nog niet verzakt zijn. Verschillende oorzaken van verzakt straatwerk zijn:

  • Grond niet goed ingeklonken. Bij het inklinken van grond haalt u zo veel mogelijk grondwater weg, zodat u grondwaterpeil dat steeds stijgt en zakt kunt voorkomen.
  • Mollengangen. Wanneer u mollen in of rondom uw tuin heeft, kunnen zij de grond onder uw tegels vandaan graven, waardoor ze wegzakken.
  • Gezakt grondwaterpeil. Omdat het een tijd geregend heeft, zit er veel water in de grond. Wanneer dit naar beneden zakt, verplaatst er een deel van de grond. Wanneer dit vaker gebeurt, kan uw straatwerk mee gaan zakken.

Oplossing voor verzakt terras
Oplossing voor verzakt terras

Dit is waarom u gebruik moet gaan maken van printbeton

Het kan allemaal met printbeton.

In Nederland is printbeton nog een relatief nieuw fenomeen, het komt uit Amerika. In Amerika wordt al vele jaren gebruik gemaakt  van beton als erfverharding, oprit en terras.

Beton is de vervanger voor uw bestaande klinkers, terrastegels of sierbstrating. Doordat beton ter plekke wordt gestort betaat uw terras uit een geheel. Hierdoor zijn er geen naden zoals bij normale bestrating, hierdoor is printbeton onderhoudsvriendelijk! Naden zijn wel te maken, maar doordat deze niet helemaal door en door zijn heeft u geen last van onkruid! U geeft uw terras meer uitstraling in de print die u wenst. Omdat printbeton dus één geheel is kan het niet op verschillende plekken wegzakken. Printbeton kan worden gemaakt in diverse motieven en kleuren. Er is dus altijd wel kleur en motief dat bij uw woning past.

Oplossing voor verzakt terras
Oplossing voor verzakt terras

Contact:

Mocht u last hebben van vezakt straatwerk neem dan printbeton, wij zijn zeer actief in almere.  Wij hebben ook een contactpersoon in Almere is Lissa Pereboom  06 83990448

Ons contactpersoon in is Hoorn 06 54271133

Ons contactpersoon in is Schagen 06 15502791

Maar u kunt natuurlijk altijd met de zaak bellen 085 4846144