Vloerverwarming

De hele winter door lekker warme voetjes binnen, wie wil dat nou niet? Vloerverwarming zorgt voor een uitstekend binnenklimaat, het hele jaar door. Want ook in de zomer is uw vloerverwarming te gebruiken: dan maakt u het lekker koel binnen. Omdat wij specialist zijn in beton, hebben we ons ook toegelegd op het plaatsen van vloerverwarming. Want vloerverwarming en beton zijn uitstekend met elkaar te combineren. En of u nu op een industriële woonbetonvloer wilt wonen of voor een meer traditionelere vloerbedekking gaat, alles is mogelijk. Vloerverwarming is tegenwoordig namelijk ook prima te combineren met natuursteen en zelfs houten vloeren.

Vloerverwarming

Voordelen van vloerverwarming

Met vloerverwarming zijn radiatoren eigenlijk niet meer nodig. Hierdoor heeft u meer vrijheid en ruimte bij het inrichten van uw woning. Daarnaast bespaart u met vloerverwarming ook nog eens flink op uw energierekening, doordat de thermostaat gemiddeld twee graden lager gezet kan worden. Ook heeft u minder last van stof: doordat vloerverwarming gebaseerd is op stralingswarmte, dwarrelt er veel minder stof door uw kamer - ideaal voor mensen met een stofallergie.

Heeft u de juiste vloer?

Niet elke dekvloer is even geschikt voor verwarming onder de vloer. Een vloer van keramische tegels of natuurstenen is ideaal. Ook woonbeton is een geschikte dekvloer voor vloerverwarming. Een combinatie met een parketvloer is lastiger maar niet onmogelijk. Het is belangrijk dat u kiest voor een parketvloer met een droog systeem. Vloerverwarming heeft relatief veel tijd nodig om op te warmen,. Het is onverstandig om een ruimte die u weinig gebruikt op deze manier te verwarmen.

Overweeg ons totaal pakket

Wij verkopen niet alleen verwarming maar ook isolatiemateriaal, cv-ketels en dekvloeren. Vloerverwarming kan goed worden gecombineerd met parketvloeren, maar ook met woonbetonvloeren en schuimbeton. Bij een grote aankoop kunnen wij u mogelijk kwantumkorting bieden. Stuur ons snel een bericht zodat wij met u kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Onze prijzen

De prijzen die wij hanteren zijn sterk afhankelijk van uw woonsituatie en uw wensen. Bij een groot oppervlak kunnen wij goedkoper leveren. Ook kunnen wij u mogelijk kwantumkorting bieden als u een combinatie order plaatst. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Deskundige installatie

Net als bij het aanleggen van vloeren, hebben wij ook voer vloerverwarming de juiste vakmensen in huis. Hierdoor kunt u ervan op aan dat de verwarming zonder problemen en snel gelegd wordt. Of u nu kiest voor ingefreesde leidingen of de elektrische variant voor in de badkamer: we leggen alles compleet aan, geïnstalleerd en afgemonteerd. Ook stellen we de thermostaat helemaal af op uw wensen, zodat u dag en nacht geniet van een heerlijk binnenklimaat.

Kijk ook eens op VLOERVERWARMING OP SCHUIMBETON