Wie zijn wij

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in West-Friesland de absolute specialist in schuimbeton. Maar doordat wij in die jaren ook een netwerk van samenwerkende bedrijven hebben opgebouwd kunnen we inmiddels meer. Naast schuimbeton leveren we namelijk ook anhydrietvloeren, woonbetonvloeren en vloerverwarming. Dus of het nu gaat om een ruwe betonvloer, een glad afgewerkte dekvloer van anhydriet, of een stoere ogende woonbetonvloer. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres!

Het totaal pakket

Bij ons kunt u uiteraard rekenen op goede service en hoge kwaliteit. Waar wij ons echt mee onderscheiden is ons totaal pakket. Wilt u niet slechts een betonvloer, maar liever een volledige renovatie of make-over van uw woning? Zoek dan niet verder! Dankzij ons brede netwerk in de bouw kunnen wij veel meer voor u betekenen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan vloerverwarming onder uw betonvloer. Heeft u liever een mooie parket- of laminaatvloer? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Als u op zoek bent naar meubilair dat past bij het stoere industriële uiterlijk van een betonvloer, dan kunt u een kijkje komen nemen in onze showroom. Hier vindt u een verscheidenheid aan interieur producten.

Vakmanschap

Als er een ding is dat bij ons hoog in het vaandel staat, dan is het wel vakmanschap. Als u klant bij ons bent dan kunt er van op aan dat alleen de beste vakmensen uw vloer leveren, storten en afwerken. Het is een cliché misschien, maar de klant is bij ons koning. Dat is in onze visie ook de enige manier om te groeien: goed werk leveren en een tevreden klantenkring opbouwen.

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Onze showroom

Bent u benieuwd naar onze woonbetonvloer? Kom een kijkje nemen in onze showroom. In onze showroom kunt u niet alleen onze woonbetonvloer bekijken, maar ook onze vloerverwarming. Ook zijn de producten van onze zusterbedrijven hier te bezichtigen. Hierbij kunt u denken aan betontafels, wasbakken, lampenkappen, parketvloeren en verschillende soorten meubilair. U kunt meer informatie over onze producten vinden op onze ander webpagina's. Ook kunt u persoonlijk bij ons langskomen als u interesse heeft in onze producten.

Contact

En dat begint al bij het eerste contact. Daarom staan onze medewerkers altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. En ook als u een offerte wilt aanvragen kunt u bij hen terecht.

Adresgegevens

Graag vertellen wij u meer over onze producten, en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij zijn te vinden op het onderstaande adres:

Meiland 17
1713 GJ
Obdam

Routebeschrijving